O nama

O NAMA

UPOZNAJTE NAS

Ukratko o nama

Ekipa savetnika iza sajta Saveti za osiguranje je sastavljena od iskusnih profesionalaca iz oblasti osiguranja i investicionih ulaganja. Dugogodišnje iskustvo i ekspertize iz raznih oblasti nam omogućavaju da u svakom trenutku pružimo optimalno rešenje za naše partnere i klijente.

0
+
Godina iskustva
0
+
Zadovoljnih klijenata
0
Partnerskih kuća

NAŠA VIZIJA

Naše gledište

Vizija kojom se vodimo jeste približavanje programa osiguranja našim klijentima i odabir adekvatne ponude na osnovu individualnog pristupa svakom klijentu.

U ovoj viziji vidimo Vas i sebe, kao partnere u razvoju i širenju pozitivnog pristupa životu. Programi osiguranja i investicionog ulaganja su u svim razvijenim društvima civilizacijska tekovina. Na našim prostorima do sada nije bilo adekvatne informacije, ali sada već ima.

NAŠ CILJ

Čemu stremimo

Cilj nam je da svakodnevnom edukacijom i usavršavanjem održimo najviši nivo ekspertize i da u svakom trenutku svojim klijentima možemo da pružimo pravovremene informacije i pomoć.

Svojim klijentima pomažemo da odaberu najbolju ponudu za sebe, da zaključe ugovor sa osiguravajućim kućama i nakon toga da obezbedimo servis dok god naši klijenti imaju potrebu za tim. Naši klijenti mogu da se oslone na nas da na jednom mestu mogu da reše sva svoja osiguranja.

VREMENA IZA NAS

Put razvoja

Sajt Savetizaosiguranje je nastao kao ideja da se prilično konfuzno tržište osiguranja u Srbiji približi svakodnevnom čoveku. Uz višegodišnje iskustvo koje je imao iza sebe Kristijan Fürstner kreće sa prvom verzijom sajta još 2012.-te godine. Plan je bio da se uz pomoć autorskih tekstova približe i svakodnevnim jezikom objasne razni programi u oblasti životnog i neživotnog osiguranja.

Svakodnevnim radom na terenu i poučeni stotinama razgovora sa klijentima, nije bilo teško da se definišu najčešća pitanja i nedoumice u glavama ljudi koji se susreću sa osiguranjem. Simptomatično je to da se poseduju polovične i haotične informacije, koje su često izvor nesporazume i nezadovoljstva.

Nakon 6  godina sajt je prerastao u mesto koje okuplja savetnike iz oblasti osiguranja i investicionog ulaganja kroz osiguranje.

2012
Početak rada

Autorski tekstovi na temu osiguranja i savetodavni tekstovi

2014
Online savetovanje

Veći broj upitnika na raspolaganju za online savetovanje

2017
Investicioni programi

Ponuda se proširuje radom sa investicionim programima u osiguranju

2018
Redizajn

Redizajn stranice i koncepta sajta. Izrasli smo u grupu savetnika sa višegodišnjim iskustvom.

%d bloggers like this: