fbpx

O nama

UPOZNAJTE NAS

Ukratko o nama

Ekipa savetnika iza sajta Saveti za osiguranje je sastavljena od iskusnih profesionalaca iz oblasti osiguranja i investicionih ulaganja. Dugogodišnje iskustvo i ekspertize iz raznih oblasti nam omogućavaju da u svakom trenutku pružimo optimalno rešenje za naše partnere i klijente.

0
+
Godina iskustva
0
+
Zadovoljnih klijenata
0
Partnerskih kuća

Vizija

Vizija kojom se vodimo jeste približavanje programa osiguranja našim klijentima i odabir adekvatne ponude na osnovu individualnog pristupa svakom klijentu.

U ovoj viziji vidimo Vas i sebe, kao partnere u razvoju i širenju pozitivnog pristupa životu. Programi osiguranja i investicionog ulaganja su u svim razvijenim društvima civilizacijska tekovina. Na našim prostorima do sada nije bilo adekvatne informacije, ali sada već ima.

Misija

Svakodnevnim radom na terenu i poučeni stotinama razgovora sa klijentima, nije bilo teško da se definiše naša misija. To su odgovori na najčešća pitanja i nedoumice u glavama ljudi koji se susreću sa osiguranjem.

Simptomatično je to da se poseduju polovične i haotične informacije, koje su često izvor nesporazume i nezadovoljstva.

Cilj

Cilj nam je da svakodnevnom edukacijom i usavršavanjem održimo najviši nivo ekspertize i da u svakom trenutku svojim klijentima možemo da pružimo pravovremene informacije i pomoć.

Svojim klijentima pomažemo da odaberu najbolju ponudu za sebe, da zaključe ugovor sa osiguravajućim kućama i nakon toga da obezbedimo servis dok god naši klijenti imaju potrebu za tim. Naši klijenti mogu da se oslone na nas da na jednom mestu mogu da reše sva svoja osiguranja.

%d bloggers like this: