Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Životno osiguranje u 5 koraka

 • Životno osiguranje u 5 orakaŽivotno osiguranje je veoma složen pojam. Međutim neke stvari trebamo znati o njemu! Svakodnevno se susrećemo sa morem informacija iz kojih nije lako izabrati prave. Mnogo je zabluda vezanih za životno osiguranje. 5 najvažnijih činjenica koje trebamo znati vezanih za životno osiguranje. 

  Ovo možete pratiti i preko našeg kanala http://youtu.be/PHr0qNjhwMs

  Proći ćemo ih kroz korake.

  1 korakKorak 1: ŽIVOTNO OSIGURANJE NIJE BIZNIS

  Često se događa da ljudi porede štednju kod osiguravajućih društava kroz životno osiguranje sa biznisom, Najčešća greška je da porede u čemu je veća zarada! Životno osiguranje nije biznis! Zarada (dobit) je manja nego u klasičnom biznisu, ali je sigurnija!

  Životno osiguranje je dugoročna štednja!

   

  2 korak

  Korak 2: ŽIVOTNO OSIGURANJE SE ZAKLJUČUJE NA ŠTO DUŽI PERIOD

  Životno osiguranje, kao dugoročna štednja, ima smisla kada se zaključuje na što duži period. Idealno bi bilo na svo vreme dok je čovek radno sposoban. Na kvalitet ugovora životnog osiguranja utiču pol, starost i zdravstveno stanje. Zato se ne preporučuje da se prave kratki programi. Isto tako, što je period duži, veća je i osigurana suma, kao i dobit!

  3 korakaKorak 3: MI BIRAMO NIVO POKRIĆA

  Kada govorimo o životnom osiguranje, treba znati da je moguće izabrati nivo pokrića. O tome smo već pisali (Životno osiguranje – vrste). Koji nivo pokrića je najbolji za Vas, pitajte nas uživo prijavom na ovom linku ONLINE savetovanje u osiguranju

  4 korakaKorak 4: ŽIVOTNO OSIGURANJE NIJE ISPLATIVO PREKIDATI

  Životno osiguranje je u stvari dugoročni ugovor između klijenta sa jedne strane i osiguravajuće kuće sa druge. obe strane imaju svoja prava i obaveze. Ukoliko neka strana prekida ugovor pre isteka, TREBA DA PLATI PENALE! Nije isplativo prekidati ugovore pre isteka jedne polovine ugovorenog vremena. U tom slučaju se dobije nazad manje novca nego što je uplaćeno.

   

  5 koraka 5Korak 5: ŽIVOTNO OSIGURANJE JE KAO PADOBRAN

  Upravo tako! Životno osiguranje je kao padobran! Ne treba Vam skoro nikada, ali ako ga nemate kada Vam je potreban, kasno je da ga tada nabavljate.

  Životno osiguranje je pirula za miran san!

   

  Odlučite se na vreme!

   

  Sada je najbolji trenutak da uzmete za sebe i svoju porodicu zaštitu, koja je u stvari polisa životnog osiguranja!

  5 Koraka 2Nije potrebno da napuštate svoj dom, možete se posavetovati sa svojim Savetnikom za osiguranje i putem interneta prijavom na ONLINE savetovanje u osiguranju.

  Rešite svoje brige SADA!

   

  Saveti za osiguranje – video kanal