Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Startap za bebe, kako Vašoj bebi obezbediti fond za školovanje

 • Fond za školovanje Vašeg deteta

  Fond za školovanje Vašeg deteta

  Rođenje deteta je najlepši trenutak u životu roditelja. Sa sobom donosi radost, ali i odgovornost. Budućnost te bebe je u rukama roditelja od prvog trenutka. Fond za školovanje je jedna od najbitnijih stvari koje treba obezbediti. To je pravi startap za bebe.

  Fond za školovanje

  Nekada je ovo bila nezamisliva tema, danas surova realnost. Cena visokoškolskih studija je sve veća. Mogućnost upisa na budžet sve manja. Čak i na budžetu je godina studija oko 1.500 eura, a kamoli ako se plaća i školarina. To je pravi atak na kućni budžet, i danas je retkost videti porodicu koja ovaj izdatak sa lakoćom podnosi.

  Ipak, priprema je pola uspeha. Ako se na vreme počne moguće je pripremiti novac da se plate studije. Nazovimo ga kako hoćemo: fond za školovanje, startap za bebu ili štednja za fakultet…svejedno je.

  Startap za bebe

  Startap za Vašu bebu

  Programi za školovanje su u osnovi štedni programi koji za cilj imaju akumuliranje novca koji će se iskoristiti za školovanje. Svaka beba bi trebala imati svoj startap fond. Fond za školovanje treba da obezbedi uslove za dete, da može da pohađa fakultet po želji.

  Ko može da pokrene fond za školovanje Vašeg deteta

  Ko može da pokrene fond za školovanje

  Ko može da pokrene fond za školovanje

  Fond za školovanje može da pokrene svako ko je zainteresovan za dete. Dakle, roditelji, bake, dede, ujne, strine…. Obično ga pokreću roditelji, a u popunjavanju fonda mogu učestvovati svi. Neretko fond popunjavaju deke i bake, kao u stara vremena kada se išlo u banku i uplaćivalo na štednu knjižicu.

  Kako najlakše prikupiti novac za startap Vašeg deteta

  images

  Kako najlakše prikupiti novac za startap Vašeg deteta

  Prednost ovakvih programa je u tome da u fondu za školovanje Vašeg deteta mogu učestvovati svi koji žele. Najlakši način da se to reši jeste da ponudi svima da učestvuju. A pravo vreme? Rođendani, imendani, Božić, Nova Godina, Uskrs…. Najbolji način jeste da se pored simboličnog poklona, da i poklon u novcu, ali da se naglasi da je za Fond. Ovako svako učestvuje, a nema neprijatnosti.

  Vrste programa

  Postoji nekoliko vrsta ovakvih programa:

  Čisto štedni programi za školovanje

  Programi za školovanje sa dodatnom zaštitom

  Programi za školovanje sa višegodišnjom isplatom

  Čisto štedni programi

  Cilj ovih programa je da se ušteđeni novac isplati na početku školovanja, u 19.-toj godini deteta

  Programi za školovanje sa dodatnom zaštitom

  Pored štednje, ovi programi imaju i zaštitnu ulogu za slučaj povrede

  Programi za školovanje sa višegodišnjom isplatom

  Ovo su programi koji pored pokrića koje imaju prethodni, imaju i mogućnost isplate na rate, mesečne ili godišnje… izuzetno praktični za plaćanje školarine.

  Vrste programa

  Vrste programa

  Kolike sume se mogu skupiti za školovanje

  Suma za školovanje zavisi od dužine trajanja i premije koja se uplaćuje. Ona bi trebala da bude dovoljna za najmanje 4 godine studija. Pošto smo rekli da je minimum za 1 godinu 1.500 eura, tako dolazimo do sume od 6.000 eura. Ukoliko se sa programom krene od rođenja deteta, to je investicija od oko 280 eura godišnje, ili 25 eura mesečno.

  Startap za moje dete

  Fond za školovanje za Vaše dete određujete Vi,

  ja Vam pomažem da nađemo najbolje rešenje za Vas.

  Pošaljite mi upit kroz tabelu ispod i u najkraćem roku ću Vam poslati ponudu

  Fond za školovanje određujete Vi

  Fond za školovanje određujete Vi

   

  Post Tagged with , , , , ,