Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Savetnik za osiguranje

Savetnik za osiguranje je profesija koja je na našim prostorima veoma malo zastupljena i kao takva skoro potpuno nepoznata.

Šta odlikuje ovu profesiju?

Odlikuje je svakodnevno kontaktiranje klijenata, kvalitetan servis odnosno dostupnost klijentima i posvećenost profesionalnom radu sa svakim klijentom ponaosob. U delokrug rada spada procena trenutnog stanja klijenata, njihovih mogućnosti i potreba, konsultacija i predlaganje najmanje dva moguća rešenja, kao i pomaganje klijentima da odaberu najbolje rešenje za svog klijenta.

Svakako, ovako odgovoran posao moraju obavljati ljudi koji su posvećeni radu sa ljudima, konstatnom kvalitetu i poznavanju aktuelnih dešavanja na tržištu osiguranja i van njega, kao i praćenje trendova vezanih za finansijske tokove.

Pravna regulativa

Licenca NBS Kristijan Fürstner

Licenca NBS Kristijan Fürstner

Pravna regulativa je veoma oštra po pitanju učesnika na tržištu osiguranja. Narodna banka Srbije (NBS) vrši nadzor nad tržištem osiguranja, a samim tim i određuje ko može da obavlja poslove zastupanja i posredovanja u osiguranju – savetnik za osiguranje. Potrebno je da ta lica poseduju licencu NBS.

Poznavanje tržišta

Da bi ponuda klijentima bila stvarno najbolja, savetnik za osiguranje mora poznavati programe više osiguravajućih kuća, kako bi mogao iste uporediti i izabrati najbolju ponudu. Pravi savetnik poznaje programe najmanje 4 renomirane osiguravajuće, i ima dobar kontakt sa svakom od njih, ali ne radi ni za jednu ekskluzivno, kako bi u svakom trenutku objektivno mogao da izabere najbolju ponudu za svog klijenta.

Vaš savetnik za osiguranje

Kristijan Fürstner - Vaš savetnik u osiguranju

Kristijan Fürstner – Vaš savetnik u osiguranju

Kristijan Fürstner, rođen 16.07.1975. godine u Subotici.

Od 2009. godine radi kao savetnik za osiguranje. Karijeru razvija na tržištu Srbije, prateći dešavanja u okolnim zemljama i zemljama Evropske unije

Govori tečno srpski, mađarski i engleski.

Kao savetnik bavi se životnim osiguranjima, privatnim penzijama, dečijim programima za školovanje, štednim osiguravanjima, kao i širokom lepezom neživotnih osiguranja, među kojima su osiguranja stanova i kuća, dobrovoljna zdravstvena osiguranja, osiguranja automobila, putnim osiguranjima, osiguranjima pravnih lica…

Maksimalno je posvećen profesionalnom pristupu radu i na prvom mestu su mu klijenti i njihova dobrobit.

Možete mu postaviti pitanje direktno uz pomoć obrasca ispod.