Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Putno osiguranje

 • Putno osiguranjePutno osiguranje je preporučeno osiguranje za ljude koji izlaze van granica svoje zemlje.

  Želite da odputujete i da se ne brinete u toku puta? Šta može da Vas u tome spreči? Bojite se nekih neplaniranih zdravstvenih problema? Tada putno osiguranje treba da Vam je u džepu ukoliko putujete u inostranstvo. Zašto nam je ono potrebno? Šta pokriva putno osiguranje? Koliko košta putno osiguranje?

  Zašto nam je potrebno putno osiguranje?

  Putno osiguranje pokriva troškove lečenja u inostranstvu. Ti troškovi nastaju kada nas zadesi neka nevolja, i moramo potražiti pomoć lekara.

  Šta pokriva putno osiguranje?

  Pokriveni su rizici koji naglo nastaju i koji se moraju rešavati odmah.To su posete lekaru, prepisana terapija, hitne intervencije…

  Šta mi je potrebno za putno osiguranje?

  Potrebna je važeća putna isprava sa kojom ćemo putovati. Ne zaboravimo da nam udare pečat na granici, pošto uz pomoć toga dokazujemo da smo uopšte napustili zemlju.

  Od čega zavisi cena putnog osiguranja?

  Cena zavisi od godina života, rizika koji se pokriva, prostornog pokrića, da li je za pojedinca ili grupu i broja dana. Obično se uzima osnovna polisa.

  1. Godine života – različita je cena za decu, odrasle i starije od 65 godina
  2. Rizik koji se pokriva – ukoliko idemo na skijanje ili da se bavimo profesionalno sportom, potrebno je platiti doplatak. Takođe, plaća se dodatak ukoliko idemo na posao u inostranstvu.
  3. Prostorno pokriće – različita je cena pokrića za teritoriju Evrope, sveta ili određene destinacije
  4. Pojedinac ili grupa – naravno, ukoliko je grupa veća, cena je manja
  5. Broj dana – putno osiguranje se ugovara na tačan period, odnosno tačan broj dana. U proseku se može računati oko 1 euro/dan za odrasle

  Ukoliko Vas interesuje koliko bi koštalo putno osiguranje za Vas ispunite upitnik i poslaću Vam ponudu na e-mail.

  Da bi bezbedno i mirno uživali u čarima puta imajte u džepu Vaše putno osiguranje!Obavezno sa sobom imeti putno osiguranje