Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Poklon za venčanje

 • Poklon za venčanje

  Poklon za venčanje

  Možete li se setiti koji Vam je poklon za venčanje ostao u najlepšoj uspomeni? Sigurno je bilo i lepih i onih koji su Vam se manje svideli, ali ste sigurno najbolje iskoristili ipak NOVAC koji ste dobili. Iskoristili ste ga za ono što Vam je trebalo i na način koji Vam je odgovarao.

  Želite li da i Vaše dete dobije na venčanje poklon za uspešan početak bračnog života? Sigurno će naći dobar način da ga potroši!

  Novac umesto poklona

  Poklanjati novac nije uvek lako, niti je to poklon za svaku priliku. Ipak, svedoci smo da stalno poklanjamo novac deci. Za rođendan, za peticu u školi, za Novu Godinu, Božić… Zašto bi onda bio problem da se novac pokloni sopstvenom detetu za venčanje? ipak ono tada stupa u nešto novo, započinje avanturu svog života, i novac mu je svakako potreban. U krajnjem slučaju svadbe i venčanja nisu jeftini događaji, i često znaju da isprazne kasu roditelja. Odakle onda naći novac za poklon?

  Planiranje i štednja od kolevke

  Rodilo Vam se dete. Nakon nekoliko dana počinjete da se bavite najlepšim hobijem na svetu, počinjete da maštate. Zamišljate kako će izgledati kada poreste, čime će se baviti… I baš onda treba da razmišljate o dve veoma bitna trenutka u životu Vašeg deteta. O studiranju i o venčanju. Može li se to rešiti odjednom?

  O štednji za školovanje smo već pisali, a šta je sa štednjom za poklon za venčanje? Programi mogu biti vezani za školovanje, ali se mogu pokrenuti i posebni programi za venčanje.

  Poklon za venčanje

  Programi koji nam pomažu da uštedimo za poklon za venčanje se mogu pokrenuti do 14. godine i traju do 19. godine. Uplaćujemo u štednju iznos koji nam odgovara, i od 19. godine našeg deteta su pare na raspolaganju. Kada dođe do venčanja, isplaćuje se unapred dogovorena suma novca.

  Primer: početak štednje je na rođenju

  • godišnje štedimo 300 eura (mesečno 25 eura)

  • trajanje uplaćivanja – 19 godina

  • svota koju dete dobija na poklon – 7.000 eura

  A ako ne bude venčanja do 25 godine?

  Ukoliko se osoba kojoj je poklon namenjen ne venča do svoje 25. godine, automatski se isplaćuje svota novca. Ipak, venčanje nije obavezno, zar ne?

  Snovi u belom…

  vencanje 3Zamislite da ste Vi dobili na venčanju ček na 7.000 eura! Šta biste počeli sa tim novcem?

  • Otišli biste na nezaboravno putovanje?
  • Kupili biste kola?
  • Uložili u renoviranje starog stana?

  Mogućnosti su bezbrojne, ali ipak na kraju, novac je stalno potreban, i nikada nije na odmet da ga imamo.

  Poklon za venčanje za pamćenje

  Nedavno sam čuo da je majka na venčanju svom sinu poklonila polisu životnog osiguranja! : ) Započela mu je štednju koja će mu rešiti finansiranje treće životne dobi. A šta mislite da svom detetu kao poklon za venčanje uručite “ček” na veću sumu? Pitajte šta bi Vaše dete više volelo, lampu za spavaću sobu i toster ili 5, 6, 7.000 eura. Mislim da svi znamo odgovor.

  Štednju za venčanje – kako je započeti

  vencanjeŠtednja se može započeti bilo kada do detetove 14. godine, i traje do 19. godine života. Nakon toga novac miruje, stvara dobit i čeka čin venčanja. Ukoliko se do 25.godine života dete ne venča, isplaćuje mu se ušteđeni novac sa pripadajućom dobiti. Sve u svemu, veoma kvalitetan program i odličan poklon.

  Sve što treba jeste započeti na vreme!

  Za informativnu ponudu ispunite upitnik, kako bi videli koliki poklon Vaše dete može da dobije na venčanju.