Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Online savetovanje u osiguranju

 • online savetovanje u osiguranjuŠta je to online savetovanje u osiguranju? I još bolje pitanje, zašto bih se ja odlučio za online savetovanje u osiguranju? Kako tehnika napreduje, i kako imamo sve manje vremena, postaje nam sve lakše da sve što možemo, odradimo preko kompjutera, odnosno online. 

  Ukoliko želite odmah da pristupite ONLINE SAVETOVANJU, kliknite OVDE.

  Online savetovanje – tekovina modernog doba

  Nekada su savetovanja vršena isključivo oči u oči, što je do današnjeg dana ostao najkvalitetniji način savetovanja. Kako su se pojavili telefoni, polako su ponudili mogućnost da se posavetujemo sa nekim ko je udaljen i nekoliko hiljada kilometara. Od kada se pojavio internet, a naročito od kada su brzine interneta postale velike, otvorila se mogućnost za bržu i kvalitetniju komunikaciju, bez obzira na udaljenost. Šta više, postoji i mogućnost video poziva, odnosno da ujedno vidimo i čujemo sagovornika.

  Video pozivi

  Video pozivi su postali svakidašnji od kada je brzina protoka podataka to dopustila. Sveprisutne web kamere omogućavaju da nas sagovornik vidi i čuje, a takođe i mi njega.

  Programi kao što su Skype, Massenger, Gmail i drugi, nude opciju i video poziva. Tehnika nije komplikovana, potrebno je da imamo web kameru, računar, konekciju, i svet je naš.

  Online savetovanje u osiguranju

  Savetovanje u osiguranju je specifično zbog teme o kojoj se razgovara. Ono u sebi sadrži tajnost, visok kvalitet i nivo informacija i potrebu da se u kratkom vremenu razmeni mnogo informacija. Svako savetovanje je jedinstveno, pošto je individualno.

  Online savetovanje u osiguranju je samo online verzija istog, stime što se sagovornici dogovore oko vremena kada će razgovarati, kao i programu koji će koristiti. U svakom slučaju, moraju se zadržati kvaliteti savetovanja, a da se pri tome iskoriste prednosti i mogućnosti interneta.

  A kako to onda izgleda?

  Online savetovanjeNakon dogovora preko poruke ili telefonom, dogovore se mesto, vreme i uslovi kada i kako će savetovanje biti održano. Za vreme savetovanje koje traje po potrebi ali obično oko 1 sat, Savetnik se bavi isključivo klijentom. Obično se koristi Skype, zbog praktičnosti, ali može i drugi program za komunikaciju.

  Uobičajena praksa je da se na početku savetovanja razmene podaci. Savetnik šalje skenirano licencu a klijent ličnu kartu. Online savetovanje će biti efikasno ukoliko se obe strane potrude da pruže što više korisnih informacija o sebi, odnosno o produktu.

  U toku savetovanja, ukoliko se ukaže potreba, mogu se poslati i druga dokumenta. Npr, skenirani pasoši, upitnici, zaključnice… Sve što može da se reši elektronskim putem, i treba da se reši elektronskim putem. Postiže se ušteda u vremenu i novcu. Ipak, neke stvari se moraju potpisati u hard-copy verziji, odnosno u papirnoj verziji. To se obično može rešiti preporučenim pošiljkama sa povratnicom.

  Prednosti online savetovanja

  Voleo bih da mogu sve da rešim od kuće, kako ne bih gubio vreme, ali ne volim kada mi ulaze u kuću nepoznati ljudi…

  Online savetovanjeUkoliko ste se prepoznali u ovim rečima, online savetovanje u osiguranju je prava stvar za Vas!

  Prednosti su mu:

  • ušteda vremena
  • komocija sopstvenog doma
  • nikoga ne treba da pustimo u svoj dom
  • brzina obavljanja savetovanja, pošto su obe strane pri računaru
  • savetovanje može da se obavi sa bilo koje lokacije na svetu
  • niko nam ne smeta tokom savetovanja
  • savetovanju mogu prisustvovati sve osobe koje želimo, iako su udaljene jedna od druge
  • i mnoge druge

  Da li se dobija podjednako kvalitetna usluga tokom online savetovanja?

  Kvalitet  savetovanja se ne menja ukoliko se obavlja online. Nekim ljudima čak i više odgovara da nisu u fizičkom kontaktu sa Savetnikom.

  Online savetovanje vs. klasično savetovanje

  Online savetovanjeKoje je bolje a koje gore? To su pitanja na koje se ne može odgovoriti. Ono što je dobro jeste da ova dva načina ne isključuju jedno drugo, štaviše oni se dopunjuju.

  Treba iskoristiti prednosti oba sistema. U svakom slučaju budućnost jeste da će se sve više koristiti usluge online savetovanja u osiguranju, što zbog manjka vremena, to i zbog praktičnosti.

  Online svetovanje za Vas kod Vašeg Online Savetnika za osiguranje

  kako bi ste zakazali termin i upoznali se sa uslovima, pređite na našu stranicu za ONLINE SAVETOVANJE U OSIGURANJU.